Autolikes

2. Engager dig med dine potentielle kunder

2. Engager dig med dine potentielle kunder

Når du bruger Instagram, eller enhver anden platform (blog, facebook osv.), er det super vigtigt at du engagerer dig med dine følgere.

Den nemmeste måde at engagere jer på, er simpel men effektiv; svar på alle de kommentarer dine followers måtte efterlade på dit feed.

Et simpelt “tak” kan være nok, i forhold til at vise at i er til stede, og at i værdsætter deres input og interesse.

Du finder hurtigt ud af, at kunderne ofte stiller spørgsmål igennem kommentarer på dine billeder. Her er det vigtigt at svare hurtigt, da det vil øge jeres omdømme, som kan lede til flere salg. Så på med notifikationerne, så du altid er klar til at svare.

Du finder nok ud af, at kunderne også kommenterer klager på dine billeder.

Her er det endnu vigtigere at du svarer hurtigt. Et hurtigt svar kan for kunden føles som om, at du tager personen yderst seriøs, og at jeres kundesupport er eminent. Selvfølgelig ville en diskussion være at foretrække via ‘direct messaging’, så prøv at undgå at lægge op til flere spørgsmål, eller henvis dem til en direkte samtale, via en DM. Så i kan løse problemet mere privat.

En måde at få kunderne til at engagere sig på, er ved at stille spørgsmål i din billedtekst. Så læg op til kommentarer på dine billeder, og vær så klar til at besvare dem.

Specielt DR3 er dygtige til at aktivere og derfter engagerede sig med deres følgere.

Leave a comment: