×

Få flere Instagram følgere og likes med 1 simpelt hack

maj 10, 2019

Har du spottet Instagram kommentarer fra store brands og kendisser i dit feed, når du scroller igennem de nyeste posts?

Det plejede at være de store brands der gerne ville modtage disse kommentarer, fra deres følgere for at gro deres konto. Men nu, takket være et par ændringer i Instagrams algoritme er det nu brands, kendisser og influencers der klogt rækker ud og kommenterer på andre store profilers posts for at få mere eksponering, og flere Instagram følgere.

Ved at kommentere på andre profilers billeder, åbner din profil sig op til helt nye potentielle kunder/følgere. Kommentar-sektionen på Instagram er hurtigt blevet en af de vigtigste features for at få flere followers og likes fra et helt nyt publikum.

Sådan får du flere Instagram følgere og likes ved at kommentere på andres posts.

1 – Find det perfekte post

Hvis du vil nå ud til et nyt publikum nytter det ikke noget at kommentere på din farmors billede, hvis hun kun har 12 følgere, som alle er dine familiemedlemmer.

Derfor er tommelfingerregelen; find et populært post fra en profil med 5000+ følgere, som ikke er mere end 24 timer gammelt.

Lad os tage et eksempel på et godt post.

Pilou Asbæk er flyvende på sin Instagram for tiden. Hans billeder bliver liket og kommenteret hundrede tusindevis af gange, og set af flere millioner. Pt grundet den nyeste og sidste Games of Thrones sæson er i gang. Kunne din målgruppe være netop dette segment? Hvis ja, så kan jeg ikke understrege nok hvor stor en chance dette er for at få ekstra eksponering på din Instagram profil overfor netop din målgruppe.

Hvis ikke, så har du formegentlig fanget idéen med dette eksempel, og er klar til at finde dit eget perfekte post.

2 – Få top-kommentaren

Hvis du virkelig skal have noget ud af dette tip, nytter det ikke at din kommentar drukner bagerst bag 100 andre kommentarer. Det vil betyde at ingen ser den, og du derfor ikke får dine nye eksponeringer, følgere og likes.

Så på den ene eller den anden måde skal du prøve at få top-kommentaren. Du får top-kommentaren ved at få mange likes på din kommentar.

Tag igen dette post fra Pilou Asbæk som eksempel:

I skrivende stund har dette post 147.568 likes og 5468 kommentarer. Mit bud vil være at det er blevet set over 2 millioner gange. Dette er din chance for at udnytte Pilou Asbæk’s shine. (Kan replikeres med mange andre profiler).

Når du scroller dit feed vil du kun se én top-kommentar(før du trykker ‘vis alle’), kan din kommentar få denne top-kommentar placering kan dette være en guldmine af nye followers, likes og massere af ekstra eksponering for dig.

Hvis vi holder fast i at dette post er blevet set 2 millioner gange, og 5% af de personer der har set det, klikker på top-kommentaren (ikke urealistisk). Så vil den profil, i dette tilfælde Dan Portman få 100.000 besøgende til sin profil!. Tænk hvis det var dig, der havde den top-kommentaren…

Hvordan får jeg top-kommentaren?

Du får top-kommentaren ved at have flest likes. Dan Portman’s kommentar har i skrivende stund 5918 likes. Det vil sige, har du 6000 likes på din kommentar, så har du top-kommentaren på dette post fra Pilou Asbæk og potentielt 100.000 besøgende.

Men… Hvordan får jeg så mange likes?

Der et to måder:

  1. Den svære vej: I vores eksempel er du nød til at være ekstrem Game of Thrones vittig, for at have nogen forhåbning om at få mere end 5000 likes på din kommentar. Kast dig ud i det, og se om det lykkes. Vi tror på det er muligt, men bestemt ikke nemt.
  2. Den nemme vej: Har du fundet det perfekte post, hvor du simpelthen bare ikke vil gå glip af al den ekstra eksponering du kan få ved at have top-kommentaren. Så er hjælpen ude. Vær sikker på at få top-kommentaren, ved at købe dig til den. Vi sælger dig, dit ønskede antal likes til din kommentar.

Klar til at få flere nye følgere og likes?

Test dette Instagram hack af nu med 100% succesrate for at få top-kommentaren, og spar 10% med koden ‘GOT’ på dit første køb.

Køb kommentar likes

Leave a comment: