Autolikes

Flere Instagram likes? 10 tips og tricks til hvordan du gør

Flere Instagram likes? 10 tips og tricks til hvordan du gør

Hver eneste dag knokler forretninger, influencers og resten af os på Instagram i ræset om at nå ud til flest personer, og derved få tonsvis af Instagram likes. De fleste forstår at værdien af deres Instagram-konto ikke alene er målt i antallet af Instagram followers de har, men også hvor mange likes og hvor stort reach de har.

De ved nemlig at et højt antal af likes pr. post er godt for deres forretning og omdømme, lige så vel som deres kunders tillid bliver afspejlet heri.


At have et højt antal likes pr post indikerer at dit indhold er engagerende, appellerende og generelt er hvad dine followers gerne vil se. Tit og ofte ved folk dog ikke hvor de skal starte, for at forhøje antallet af likes på deres posts. Her er vores liste af 10 tips og tricks, der alle er super nemme at implementere:

 

  1. Team up med en Influencer fra din niche
  2. Lav en giveaway
  3. Tag influencer/brand accounts
  4. Repost dine kunders posts
  5. Post billeder i høj kvalitet
  6. Vælg en stil, og hold fast - Lifestyle, produkter, landskab/stemning eller andre personers posts.
  7. Brug hashtags
  8. Post i Instagrams ‘peak-hours’
  9. Post konsekvent (hver dag)
  10. Brug Autolikes - Automatiske likes fra rigtige personer leveret til alle dine nye posts.

 

De fleste kan have brug for et boost til at blive set i deres followers newsfeed, og måske endda nå ud i ‘opdag’ funktionen. Mange virksomheder og influencers benytter sig allerede af Autolikes for at nå ud til flere personer. Instagram favoriserer de posts der har mange likes, og viser dem til flere personer, det betyder herefter endnu flere likes. Autolikes er det perfekte redskab til at øge din reach på Instagram.

Prøv Autolikes gratis i 30 dage

Leave a comment: