Autolikes

Hvordan bliver jeg verificeret på Instagram? (Efter august 2018)

Hvordan bliver jeg verificeret på Instagram? (Efter august 2018)


Før august 2018 var det næsten umuligt at blive verificeret på Instagram. Det eftertragtede blå hak var forbeholdt nogle få offentlige figurer, berømtheder eller brands. Faktisk var der ikke engang en officiel ansøgningsproces eller formular til udfyldning, og du skulle derfor have en kontaktperson hos Instagram der kunne hjælpe.

Dette er ændret nu! Nu kan alle på få sekunder anmode om at blive verificerede. Med det sagt, ikke ensbetydende med at godkendelsen er let. Det er det nemlig ikke.

 I denne vejledning viser vi dig, hvordan du ansøger om verifikation og giver samtidig et par gyldne tips til hvordan du øger dine chancer markant for at få dette eksklusive badge.


Sådan gør du: 

1. Åbn Instagram og naviger til Indstillinger (de tre prikker)

2. Scroll ned og tryk på ”anmod om verificering”

3. Indtast dit fulde navn, og vedhæft et foto af dit ID hvis du er en person. Hvis du er en virksomhed så tilføj officielle virksomhedsdokumenter som f.eks. stiftelsesdokumentet eller lignende.

4. Tryk send

 

 

Hvis alle kunne blive verificeret på Instagram, ville det lille blå hak miste sin værdi. Det afhænger derfor af, om din profil opfylder Instagrams kvalifikationer.  

"Okay, så hvad er vigtigt for at jeg kan blive verificeret?” 

1. Din konto skal selvfølgelig være autentisk. Du skal ergo være den person du siger du er, eller stå bag den virksomhed du gerne vil have verificeret!

2. Du kan kun verificere én konto i dit navn.  

3. Din profil skal være offentlig, så den er tilgængelig for alle at se.  

4. Instagram understreger, at man nemmest får verificeret en konto hvis man repræsenterer en velkendt figur (gerne en med mange followers), som andre har incitament for at identitetsberøve. Med det menes, at der f.eks. er mulighed for at andre opretter fake-kontoer af din profil, af nogle som udgiver sig for at være dig.

Vi testede ovenstående med en såkaldt blogger (der gerne vil forblive anonym), lad os kalde hende Vanessa. Overraskende nok, lykkedes det faktisk ”Vanessa” efter knap tre uger at blive verificeret, ved hjælp af dette smarte trick.

Hun købte omkring 45.000 followers, og så oprettede hun efterfølgende en masse falske-profiler af sig selv, og udfyldte derefter ansøgningen. Vi snakkede med ”Vanessa” efterfølgende, som sagde aktiviteten på hendes profil ”steg VOLDSOMT meget”, samtidig med hun nu blev tilbudt en masse sponsorerede ting. 

Vi (Autolikes.dk) synes derfor det er et forsøg værd at prøve, for hvad har du egentlig at miste?

Leave a comment: