Autolikes

Hvordan får jeg flere Instagram likes? Bedste trick til flere likes

Hvordan får jeg flere Instagram likes? Bedste trick til flere likes


 

Når det kommer til brugen af Instagram hashtags, kan det være lidt af et specielt emne.

Nogle mennesker hader dem, og nogle mennesker elsker dem lidt for meget. Men vidste du, at indlæg med mindst et Instagram hashtag gennemsnitlig får 12,6% mere engagement end dem uden hashtag?

 

#1. Hvorfor skal du bruge Instagram Hashtags?

Ting på Instagram udvikler sig ganske hurtigt (især i 2018!), Men en ting, der ikke er ændret, er vigtigheden af ​​hashtags.

Indtil dags dato er opbygning af en effektiv hashtag-strategi en af ​​de bedste måder at få dine indlæg op af nye målgrupper på platformen - og afhængigt af, hvor målrettet dine hashtags er, kan det betyde mere engagement, flere tilhængere og endnu flere kunder. Denne korte artikel vil vise dig de mest populære Instagram hashtags, som kort sagt – vil hjælpe dig med at nå ud til flere mennesker, og få en større følgeskare, samt flere likes!

 

Populære Instagram hashtags

 

Er du bare ude på at få en masse følgere, kan du bruge hashtags som disse #followme, #like4like, #follow4follow, #tagsforlikes osv. Brug af disse vil tiltrække robotter, spammere og andre brugere, der ikke har til hensigt at engagere sig med dig på nogen meningsfuld måde, men vil give dig flere likes og følgere.

 

Hvis du ønsker et ”rigtigt” engagement, anbefaler vi (os bag https://autolikes.dk) brugen af disse nedenstående særdeles populære hashtags, kombineret med et abonnement på Autolikes.dk. Dette ved vi fra vores mere end 1000 kunder, vil øge din følgerskare og interesse for din profil. Hashtags er og bliver vigtige.

 

F.eks, #TBT (Throwback Thursday), brugt over 400 millioner gange, er et af ​​de mest anvendte hashtags på Instagram og en perfekt nostalgi-marketing mulighed. Hvis din post har en fortid, skal du bruge #TBT til at dele den.

 

Her er et par mere universelle og universelt populære hashtags, du bør overveje at bruge, hvis du vil opnå mere engagement, følgere og likes!

 

#instagood: Brug dette på fotos, du er særlig stolt af.

#photooftheday: Også reserveret til dit bedste arbejde. Der er en tilknyttet @photooftheday Instagram-konto, der vælger et "vindende" foto med hashtag hver dag og deler det med deres mere end 269.000 tilhængere.

#picoftheday: Samme koncept som ovenfor.

#instagrammer: Populært for Instagram influencers b.la.

#igers: Kort form af #instagrammer.

#instamood: Formodes at blive brugt i fotos, der afspejler udgiverens humør. Typiske indlæg er ikke af folk, men natur. Så hvis dit mærk fejrer en stor sejr, så kan du sende et billede af et fyrværkeri.

#TBT (og #ThrowbackThursday, den længere og mindre hyppigt anvendte version): Som nævnt ovenfor handler det hele om nostalgi markedsføring.

#FBF eller #FlashbackFriday: Fordi en dag om ugen dedikeret til nostalgi er ikke nok. Konceptet er det samme som #TBT, selv om fredag ​​tagget ikke er så populært.

#ManicMonday: Brug på billeder, der illustrerer din travle uge  eller lign.

#WisdomWednesday: Skriv et citat eller et stykke råd, som din målgruppe vil finde nyttige.

#FridayFunday: En chance for at humanisere din profil og underholde dit publikum med noget lettere indhold.

#NoFilter: Til fotograferingspurister. Brug på indlæg, som du ikkehar anvendt et filter til.

#selfie: Den kender du!

#regram: Brug dette, når du reposter et foto fra en andens konto til din egen.

#contest, #giveaway, #sweepstakes, etc .: Brug disse hvis du ønsker at give noget væk til din følgere. Forhåbentlig vinderen vil dele deres præmie og dele din profil med deres følgere!

Brug ovenstående hashtags kombineret med et abonnement på https://autolikes.dk- og vi garanterer din Instagram vil blive taget til nye højder! Det fede er at det er gratis ;-)

Leave a comment: