×

Mest stillede spørgsmål

Hvornår kommer mine autolikes på Instagram?

Vores system er aktivt døgnet rundt og genkender dit post inden for få minutter. For at holde det autentisk bliver vores likes leveret i forskelligt tempo, men typisk inden for 5-60 minutter. Når du har tilmeldt dig er du i systemet inden for 15 minutter, og er klar til at uploade og modtage ekstra likes helt automatisk – uden du skal røre en finger. Husk at din Instagram profil skal være offentlig for at modtage vores likes! 🙂

Hvornår kommer mine følgere på Instagram?

Når du har købt følgere til Instagram, går vores system straks i gang med finde din profil og sende dem afsted. Dine følgere starter typisk med at komme i løbet af ganske få minutter, men kan i nogle tilfælde tage op til et par timer. Husk at din Instagram profil skal være offentlig for at modtage vores følgere.

Mine instagram likes eller følgere er ikke kommet endnu?

Det er meget sjældent at vores likes og følgere ikke kommer ind helt automatisk på instagram. De typiske årsager til de ikke er modtaget er:
* Din instagram profil er ikke offentlig.
* Din Instagram profil var ikke offentlig ved køb
* Indtastet et forkert brugernavn
* Indsat forkert link til dit post – når du køber likes til et enkelt billede skal du kopiere linket til det billede du ønsker likes på, så vi ved præcis hvor du vil have dem.

Har du gjort ovenstående korrekt, skal du kontakte os i livechatten, så løser vi det straks!

Jeg har mistet følgere på Instagram?

Vi sender altid 10% flere følgere til din profil end du har købt, da algoritmerne til tider kan fjerne enkelte følgere. Hos Autolikes er du heldigvis sikret, at du som minimum altid vil have det antal af følgere du købte fra os. Har du f.eks. købt 25.000 følgere, sørger vi modsat lignede sider for, at du aldrig kommer under dette antal.   

Det sker sjældent at mange følgere falder fra, skulle det dog ske, så er du velkommen til at skrive til os i livechatten, så fikser vi det.

Er jeres følgere fake-profiler?

Vores følgere ligner helt almindelige profiler. De har alle billeder, følgere og almindelige navne. Dog er de ikke danske, men større profiler har altid en masse følgere fra udlandet, så det virker naturligt. Vigtigst af alt, så når dine venner klikker på dine følgere, vil de se de følgere som de har mest tilfælles med (enten dem de følger selv eller har fælles venner med). Det betyder, at dine venner ikke vil se de følgere du har købt hos Autolikes, når de trykker ind på dine følgere, så hvis du er bekymret for dette kan du være helt tryg.

Desuden vil køb af følgere (og likes) gøre det markant nemmere at få flere “ægte” følgere og likes hvilket på sigt gør at din profil vokser yderligere. Dette skyldes, at Instagram belønner profiler som får mange likes eller har mange følgere ved at vise denne profil til mange andre. Sidste ting; hvem er du selv mest tilbøjelig til at følge, en profil med 150 følgere eller en med 2500?

Kan jeg købe skandinaviske følgere?

Vi tilbyder også skandinaviske følgere. Disse profiler er 100% ægte og personer vi har et samarbejde med, som vi betaler for at følge dig. Du finder ikke bedre kvalitet end dette! 

OBS: Vi har på nuværende tidspunkt et samarbejde med 200 skandinaviske personer. Af den grund kan du ikke købe flere end 200 skandinaviske følgere. Er du til den allerhøjeste kvalitet, men ønsker flere end 200, anbefaler vi derefter vores luksus instagram followers.Mine autolikes virker ikke?

Har du indtastet dit korrekte brugernavn da du tilmeldte dig – eller har du pludselig skiftet brugernavn? Hvis vi ikke har det korrekte brugernavn kan vi ikke sende autolikes til dig, skriv en mail eller i livechatten så vi kan ændre det for dig. Hvis du har været tilmeldt en gratis prøveperiode før, vil dine autolikes heller ikke virke hvis du prøver en prøveperiode igen.

Hvornår kommer mine følgere TikTok?

Vores system er aktivt døgnet rundt, og registrerer dit køb af følgere med det samme. For at holde det så autentisk som muligt, bliver dine TikTok følgere leveret løbende indenfor 24 timer for at det ser naturligt ud.

Hvornår kommer mine autolikes & autoviews på TikTok?

Vores system er aktivt døgnet rundt, og registrerer dit køb af TikTok autolikes + autoviews med det samme. Når du er i systemet vil du modtage dine autolikes & autoviews på dine videoer fra alt mellem 5-60 minutter for at holde det naturligt.

Hvornår kommer mine Spotify plays?

Vores system er aktivt døgnet rundt, og starter din ordre med det samme. Vi putter dine plays foran rigtige personer, og derfor sikre dig topkvalitet. Af denne grund, kan fuldførelsen af alle plays tage mellem 1-10 dage alt efter størrelsen. De skal dog nok komme, og du er altid sikret dine plays hos os.

Jeg har indtastet forkert brugernavn eller link

I dette tilfælde skal du straks kontakte os på mail eller som foretrukket; via vores livechat. Livechatten er aktiv alle hverdage fra 9.30-16.30. Oplys dit ordrenummer, og skriv dit rigtige brugernavn eller rigtige link til billedet/videoen. Så retter vi det hurtigst muligt.

Er der nogen binding på mit autolikes abonnement?

Naturligvis ikke, vi ønsker kun at have kunder der er tilfredse med vores produkt. Derfor kan du til enhver tid stoppe dine autolikes. Du kan enten opsige det selv, 24 timer i døgnet, eller blot skrive til os. Desuden når du prøver autolikes gratis, så stopper de automatisk efter 14 dage. Det betyder, at der ingen risiko er for at betale, hvis du ikke aktivt ønsker at fortsætte. Dog vælger ca 86% at fortsætte, da autolikes, vores mest solgte produkt, er den bedste vej til at vokse sin Instagram eller TikTok organisk.

Skal i bruge mit password?

Absolut ikke! Du bør aldrig dele dit password med nogle på nettet. Heller ikke os. Vi skal blot bruge dit Instagram brugernavn eller et link til din post (alt efter hvad du har købt) for at kunne levere likes / følgere / views.

Kan min konto blive suspenderet?

Nej! Vores system er 100% sikkert mod dette. Som Skandinaviens førende udbyder af services til sociale medier gennem 7 år, har vi den i dag stadig ikke haft ét tilfælde hvor en konto er blevet suspenderet

Er det ulovligt at købe sig til følgere eller likes?

Nej. Der er ingen lov der gør det ulovligt at købe følgere, likes eller andre af vores ydelser. Du kan trygt handle hos os.

Er det anonymt at være kunde hos jer?

Vores hjemmeside er krypteret således at din data altid er i sikre hænder i overensstemmelse med gældende lovgivning. Vi benytter os af danske betalingsudbydere samt Mobilepay. Vi videregiver ikke din information til nogen som helst tredjepart. Hos Autolikes er du altid 100% sikker og din profil 100% anonym.

Kan jeg betale med Mobilpay?

Ja, hos os kan du betale nemt og sikkert med Mobilpay på alle engangskøb. På vores abonnementer (Autolikes Instagram og Autolikes + autoviews TikTok), betaler du med kort. Her er der 3D secure, så du også har den ultimative sikkerhed.

Hvorfor kan jeg ikke finde jer på Trustpilot?

Vi står desværre i den situation, at Trustpilot har valgt at lukke vores Trustpilot profil ned. Dette skyldes, at Trustpilot mener, at vores produkt er i strid med deres reglement, hvilket vi er særdeles uforstående overfor. 

Vi er en helt almindelig legitim dansk virksomhed, der hver dag gør hundredvis af privatpersoner såvel som virksomheder glade. Derudover havde Autolikes den Trustpilot i Danmark der var rangeret bedst i kategorien sociale medier, hvilket du også vil kunne se på vores instagram @autolikesdk hvor vi stolt har postet dette. Du kan derfor være helt rolig når du handler hos Autolikes. Hvis du stadig skulle have yderligere spørgsmål, sidder vi klar til at hjælpe i livechatten.Hvorfor vælge Autolikes?

I 2015 blev vi den allerførste virksomhed til at udbyde disse produkter i Skandinavien. Vi har opbygget en uovertruffen viden omkring algoritmerne på de sociale medier, som betyder, at vi ved præcis hvordan du slår dem med vores produkter og derved kommer ud til markant flere mennesker. Ved at benytte os, vil du samtidig altid være garanteret dit produkt, have en hurtig kundeservice til rådighed, samt at vi på det kraftigste beskytter din data i overensstemmelse med gældende lovgivning. Vi anbefaler på det kraftigste aldrig at benytte udenlandske alternativer, da profilerne du modtager her er dårlige og med til at svække din profil og vækst, modsat Autolikes’ profiler der kraftigt styrker din profil og vækstmuligheder.